Retur / Dreptul la retragere

În continuare am adunat toate informațiile despre retur și procedura care trebuie urmărită în acest caz. Te rugăm înainte să returnezi un produs informează-te despre posibilitățile tale, astfel să putem administra procesul returului în cel mai rapid, comod și flexibil mod pentru tine. 

Dreptul la retragere

În cazul în care dintr-un motiv nu vrei să păstrezi produsul cumpărat și livrat, îți poți exercita dreptul la retragere fără să justifici decizia în termen de 15 zile de la preluarea produsului și poți returna produsul.

Semnalarea intenției de returnare

Dacă vrei să îți exerciți dreptul la retragere, te rugăm să ne trimiți într-un timp cât mai scurt o declarație în care să ne semnalezi intenția de retragere. În termen de 15 zile de la intrarea în posesie a produsului va trebui să ne returnezi și produsul în cauză. Te rugăm ca, în măsura posibilităților, să ne semnalezi intenția de retragere în scris. Îți mulțumim!

Returnarea

Vei primi de la noi un e-mail de confirmare a declarației despre intenția ta de retragere. Te rugăm ca în măsura posibilităților să ne comunici și numărul contului tău bancar ca să putem rambursa contravaloarea produsului returnat în cel mai scurt timp posibil. Produsul va trebui returnat în termen de 15 zile la adresa SC Secondtextiliasam 2010 Srl, str. Principală nr. 221, 447130 Dorolț, Jud. Satu Mare, România. Te rugăm să nu îndepărtezi de pe produs eticheta Háda! În caz contrar nu vom putea identifica produsul, și astfel nu vom fi în măsură să rambursăm contravaloarea produsului.

Între firma nosatră Second Textil Kft și SC Secondtextiliasam 2010 Srl sa încheiat un contract de prestari servicii pentru adunarea, depozitrea și transmiterea coletelor. Cu aceasta dorim să facilităm returnarea coletelor pe care de acum le puteți expedia ca un pachet intern si nu in extern.

Hadafashion.ro adica Second Textil Kft va rambursa contravaloarea produsului returnat în termen de 15 zile de la preluarea returului. Costurile legate de returnarea produsului vor fi suportate de către tine, astfel expedierea coletului la adresa SC Secondtextiliasam 2010 Srl (str. Principală nr. 221, 447130 Dorolț, Jud. Satu Mare, România)  va fi achitată de către tine, fără să ai alte obilgații de plată legat de livrare în afară de aceasta. Coletele cu produse retur trimise prin ramburs nu vor fi preluate direct de către firma noastră , ci se preia secontex si ei se trimite mai departe catre noi.

Te rugăm să ai grijă ca produsul returnat să fie în aceeași stare în care le-ai primit, fără pete sau rupturi, în caz contrar firma noastră poate să ceară daune sau reparații.

Pentru a evita orice neînțelegere, după ce coletul ajunge la firma noastră vom înregistra cu cameră video atât deschiderea lui cât și examinarea produsului returnat. (de exemplu, dacă eventual produsul returnat este deteriorat, sau conține lipsuri)

Adresa de returnare: SC Secondtextiliasam 2010 Srl, str. Principală nr. 221, 447130 Dorolț, Jud. Satu Mare, România

Cu reclamații, observații, sau întrebări vă rugăm să ne contactați  la adresa: info@hadafashion.ro