Sfaturi la cumpărare

Categorii de calitate

 

De pe rafturile Hádafashion poți cumpăra haine, încălțăminte și accesorii. Brandul Háda este o garanție în sine a îmbrăcămintelor de o calitate superioară. În scopul unei deserviri comode și cât mai corecte la Hádafashion împărțim produsele noastre în diferite categorii de calitate bine definite. Aici găsești mai multe informații despre aceste categorii de calitate:

*****+ Elit : Haine recomandate, piese de la brandurile preferate, se poate găsi încă eticheta originală în haină

***** Nou: Îmbrăcăminte nouă, eticheta producătorului se află pe produs

**** Aproape nou: Îmbrăcăminte aproape neutilizată, nu se văd urmele purtării, probabil nouă, dar eticheta producătorului nu se mai află pe produs 

*** Fără cusur: Îmbrăcăminte aproape nouă, probabil a fost purtată cu puține ocazii, dar se află într-o stare perfectă

** Stare bună: S-ar putea să se vadă urmele utilizării sau a spălării, dar îți recomandăm fără nicio reținere, sunt produse utilizabile

 

Cumpără simplu! Lista de favorite

 

Introdu în lista ta de favorite produsele care îți plac. Astfel vei avea o listă proprie pe care o poți urmării în continuu la fiecare logare sau cumpărare. Această listă te ajută, de exemplu ca în cazul în care în trecut un produs care ți-a plăcut, dar nu ai vrut sau nu ai avut posibilitatea să îl cumperi și la un moment dat ai dori să îl revezi, să nu fi nevoit să parcurgi iarăși toate produsele de pe site. Dacă odată ai introdus produsul în lista de favorite, îl vei găsi acolo și mai târziu, bineînțeles doar dacă cineva între timp nu l-a cumpărat.

Lista îți va arăta dacă produsul poate fi încă comandat, sau cineva a fost mai rapid dacât tine. Conform acestei situații produsul aflat pe lista ta poate fi:

 

  • liber
  • aflat într-o altă listă de favorite / sub comandă (în acest caz în lista ta denumirea produsului devine gri)
  • sau dacă a dispărut din listă înseamnă că l-am și livrat deja cuiva

 

Îți atragem atenția că lista de favorite nu înseamnă rezervare, produsele aflate în această listă pot fi comandate liber de către oricine.

 

Folosește lista de favorite pentru că…

  • poți adăuga oricâte produse vrei
  • poți modifica lista, șterge de pe ea foarte ușor, doar printr-un simplu click
  • poți accelera procedura comenzii și a livrării
  • poți cumpăra mai cumpătat

Scopul nostru este ca lista de favorite să contribuie la cumpărări mai ușoare, de aceea sistemul nostru este setat astfel ca produsele aflate pe o listă personală de favorite să dispară automat dacă altcineva le-a achiziționat între timp, astfel din această cauză lista ta de favorite se poate micșora independent de tine. Marcăm statusul actual al produselor aflate în lista de favorite în funcție de disponibilitatea lor (dacă se poate încă comanda sau dacă cineva a fost mai rapid decât tine, adică denumirea devine gri)    

 

Căutarea produselor, diminuarea rezultatelor listei de căutări

 

Accesând unele categorii (de ex. Îmbrăcăminte damă, Îmbrăcăminte bărbați), cu ajutorul subcategoriilor aflate în partea stângă a paginii poți concretiza mai exact lista de produse, adică poți căuta, filtra pe anumite produse. Modalitatea acestuia: alegi (dai un click pe informația potrivită) măsura, producătorul, tipul de haină dorit, adică parametrii produsului. Reținând acești parametrii, sistemul va filtra pe baza acestora toate produsele aflate pe site. Poți alege în același timp mai multe mărimi, tipuri de haină sau mai mulți producători.
 

Poți șterge sortarea după parametrii aleși dacă dai un click pe elementul marcat cu ”X” aflat în dreptul parametrilor setați anterior. În acest caz sistemul șterge toate sortările și îți va lista din nou toate produsele aflate în categoria respectivă.

Ai posibilitatea să cauți după nume sau număr articol, în acest caz folosește funcția CĂUTARE aflată sus pe partea dreaptă a paginii (lângă pictograma coșul de cumpărături).